It's a

It's a

G

G

nail

nail

Nagels

It's a

G

nail

Er zijn verschillende mogelijkheden om je nagels te verzorgen, verstevigen en/of verlengen.Acrylnagels


Gelcolor


Manicure


Nagelbijt behandeling

Scroll door naar het gewenste onderdeel of klik op de titel en ga erheen.


Acrylnagels

Wil je je eigen nagels verstevigen en verlengen, dan kun je kiezen voor acrylnagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof waarmee ik een laagje ‘boetseer’ op je nagels. De acryl hardt vanzelf uit en daarna vijl ik ze in vorm en polijst ik ze totdat ze mooi glad zijn.


Bekijk hier een paar voorbeelden van acrylnagels:


Gelcolor

Als je langer wilt genieten van mooi gelakte nagels dan is gelcolor een uitstekende optie. Gelcolor kan op de natuurlijke nagels (teennagels) of op acryl gezet worden en hardt uit in Led-lamp. In de salon zijn er veel verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Ook de bijbehorende gewone lak is aanwezig zodat je de gelcolor thuis ook nog kunt bijwerken als de uitgroei zichtbaar wordt. Gelcolor kun je zelf verwijderen van de natuurlijke nagels.


Verwijderingspakketten zijn te koop in de salon.


Bekijk hier enkele voorbeelden van Gelcolor nagels:

Manicure

Bij een manicure worden je nagels gevijld. Daarnaast worden je handen verzorgd met een scrub, maar ook kun je kiezen voor een handmasker. Aan het einde van de behandeling krijg je een heerlijke handmassage met een handlotion.Bekijk hier enkele producten voor een manicure:

Nagelbijten

Bij nagelbijten maak ik met sjablonen en acryl nieuwe nagels. De behandeling is afhankelijk van de mate van nagelbijten en de toestand van je eigen nagels. Ik bespreek altijd eerst wat ik voor je kan doen en hoe het eindresultaat wordt.


Bekijk hieronder voor en na foto's van nagelbijters die ik behandeld heb:

Copyright © 2023 - It's a G nail

Instagram Outline Logo
Facebook
Home
Email
chat popout style whatsapp icon
Where